Silikonkoppar för koppning 4-pack

Kinesiska silikonkoppar massage Har blivit populär massage form , det funkar så att man placerar koppar på kroppen och då skapas ett undertryck som då ska främja lymf- och blodcirkulationen som ökar blodgenomströmningen. Man …

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: Blå_
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
229 kr 189 kr
Inklusive moms: 37,80 kr
st

Vakuumkoppar har många olika namn som silikonkoppar,massage koppar, koppningsset mm . Massage med silikonkoppar har blivit populär massage form , vi har därför satt ihop detta koppningsset . Koppningsmassage funkar så att man placerar kopporna på kroppen och då skapas ett vakuum / undertryck vävnaden lyfts upp så stimuleras blodcirkulationen och slaggprodukter frigörs.

Vakuumkoppar används också i kinesisk medicin för att stimulera akupunkturpunkter för att balansera upp kroppen mm 

Det påverkar även blodcirkulationen som ökar blodgenomströmningen samt lymfatiska systemet, bindväven, huden och underliggande vävnad 

Man brukar likna det som en djup bindvävsmassage. Silikon koppor eller cupping som det kallas funkar även att reducera celluliter  

  • Ingen eld behövs vilket gör dem extra säker 
  •  Mer stabil och säker 
  •  Lätt att ta med sig 
  • Material :Silikon - garanterad hållbarhet, lång användning och lättskött 
  •  Mycket flexibel; funkar bra på armbågar, knän, händer och fötter 

SPECIFIKATIONER: 

Färg = Blå

Antal = 4 koppar, enligt nedan storlekar : 

L massage kopp: höjd 7.8cm, innerdiameter 6.8cm, ytterdiameter 10cm 

M massage kopp: höjd 6cm, innerdiameter 5.3cm, ytterdiameter 7,5cm 

S massage kopp: höjd 4.8cm, innerdiameter 4cm, ytterdiameter 6cm 

XS massage kopp; höjd 3.8cm, innerdiameter 3cm, ytterdiameter 4,5cm


Gör koppning ont?

Nej! Även om det ser smärtsamt ut, är det faktiskt ganska smärtfritt. Tänk på det som en omvänd massage. "Istället för att akupunktören utövar tryck ner på kroppen dras vävnaderna in i koppen istället. Det är samma typ av tryck från en bra massage - precis i en annan riktning," 

Om du har problem med bindväv eller muskelsmärta, kan koppning hjälpa?

Ja, koppning ökar blodcirkulationen i hud och muskler, vilket skapar en förändring i anslutningen, vilket i sin tur hjälper vävnaden att läka och lindra relaterad kronisk smärta.

Vad sägs om ärrvävnad?

Medan du inte vill koppa över områden som nyligen har skurits eller skadats, eller som hålls ihop med sömmar eller häftklamrar - i huvudsak allt som inte är helt läkt - när en läkare har rensat patienten och huden har läkt, koppar kan stimulera nerverna och cirkulationen av blod och lymf som omger ärrvävnaden; enligt DiLibero skulle dock akupunktur och LED vara ett föredraget sätt att behandla denna typ av tillstånd.

Är koppning användbart för personer med huvudvärk?

Det kan hjälpa till att slappna av musklerna som kan vara involverade i att skapa spänningen som stiger upp till huvudet, samt att dra känsla från området bort från spänningen.

Recensioner

Anna Andersson
Bra kvalitet
Dessa massagekoppar är ett mirakel! Jag använde dem på några av mina klienter hittills för lymfatisk dränering / cellulitbehandling och det var som ett mirakel! En av mina klienter hade djupa celluliter, och ärligt talat var de 80% borta efter hennes behandling! Hon kramade mig med glädje efteråt. Men tillbaka till produkten är dessa koppar av högsta kvalitet !! Jag köpte de tydliga eftersom de ser mer professionella ut. Dom är också lätt att rengöra efter behandlingarna , jag kunde inte vara nöjdare med det här fantastiska företaget!

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter