Engångsöverdrag huvudkudde massagebänk 100x

En gångs huvudöverdrag Lyx engångs täcke för huvudkudden, i super mjuk och absorberande, hygienisk, hud-och miljövänliga, eftersom de finaste tyger. Du kanske vill. Kombinera dessa läckra engångsduk av vår vanliga. Hygien är en viktig del i …

Billigast frakt från 65 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
249 kr
Inklusive moms: 49,80 kr
st

Engångsöverdrag huvudkudde

Skydda och bevara hygienen i din behandlingsmiljö

För optimal hygien rekommenderar vi starkt att du täcker och skyddar huvudstödet huvudkudde till din massagebänk. Vårt engångsöverdrag för huvudkudde är designat för att effektivt skydda nackstödet från svett och smuts, vilket hjälper till att bibehålla en ren och fräsch arbetsmiljö.

Tillverkade med högsta kvalitet, dessa överdrag ger inte bara en behaglig upplevelse för kunderna utan hjälper även dig som terapeut att upprätthålla högsta hygienstandard.

Att bevara hygienen är avgörande för ditt yrke som terapeut, och genom att använda våra engångsöverdrag för huvudkudde förlänger du inte bara livslängden på din bänk, utan skyddar den också från fetter och minimerar risken för infektioner eller smitta. Investera i kvalitet och hygien med våra produkter för en professionell och pålitlig behandlingsmiljö.


Ytterligare information:

Bredd: 41 cm

Längd: 31 cm

Mängd: 100 stycken


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Material Non-woven fiber, läcker, mjuk och absorberande
Förpackning återförslutningsbara förpackningar om 100.
Montera Passar 99% av alla kuddar på marknaden.

Liknande produkter

Även köpta produkter