Höj och sänkbar massagebänk Spa

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 267,40 kr /Månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
25 995 kr 21 195 kr
Inklusive moms: 4 239 kr
st

Massagebänken är en toppmodern och är utrustad med tre kraftfulla motorer. Bänken har en tredelad skiva som enkelt kan styras med en fjärrkontroll, vilket möjliggör full positionering av kundens kropp. Bänken är otroligt robust och bekvämt, med en automatisk justering av armstöden som garanterar maximal komfort under användning.

Britsen är elektriskt justerbart i höjdled, vilket gör det enkelt att anpassa till varje enskild kunds behov. Benstödet kan också justeras elektriskt med fjärrkontrollen, vilket ger ett brett utbud av positioneringsalternativ.

Den 7,5 cm tjocka bordsskivan är exceptionellt bekväm, vilket gör den perfekt för längre massagesessioner. Armstöden är utformade för att automatiskt anpassas till ryggstödets position, vilket garanterar maximal komfort för kunden hela tiden.

Massagebänken är konstruerat med en stark stålram och har speciella stabilisatorer som garanterar maximal stabilitet under användning. De två oberoende, hållbara och kraftfulla motorerna säkerställer att bordet kan hantera även de mest krävande massagebehandlingar.

För extra bekvämlighet är bordet utrustat med två hjul som gör det enkelt att flytta från en plats till en annan. Bordet har också ett reglerbart nackstöd och ett kosmetiskt nackstöd, vilket garanterar maximal komfort för kunden under användning.

Slutligen levereras bordet med ett kosmetiskt halvrunt bolster, som kan användas under nacken för extra stöd och komfort. 

Sammantaget är denna elektriska massagebänk det perfekta tillskottet till alla Spa eller massagestudior, och ger kunderna den ultimata komforten och avkopplingen.


TEKNISK DATA:

Ram i metall

Höjdjustering 44-98 cm

Längd 184 cm

Bredd 71 cm

Vikt ( +/- 1 kg ) 60 kg

Skum 7,5 cm

Maximal dynamisk belastning 187 kg

Soft Touch klädsel:

Solid och hållbar klädsel, liknar naturligt läder. Tillverkad av PU-material. Beständig mot smuts, oljor och desinfektionsmedel. Färgen på klädseln behåller sin intensitet i många år.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter