Elektrisk massagebänk - Shia

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 2 403,33 kr /Månad
Artikelnr: EL11AR
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1-2 veckor
22 500 kr
Inklusive moms: 4 500 kr
st

Tvådelade elektrisk massagebänk med extremt stabila bänk är konstruerad med fokus på att motstå konstant tung användning med minimalt underhåll, vilket ger dig en pålitlig och långvarig investering.

Den tystgående motorn gör det enkelt att justera höjden på bänken mellan 48-94 cm med hjälp av den smidiga fot justeringen. Oavsett om du behöver höja eller sänka bänken för att anpassa massagen efter kundens behov, kommer den tysta motorn och fotjusteringen att göra detta till en smidig och problemfri upplevelse.

Denna mångsidiga massagebänk är utrustad med en praktisk fotbåge för enkel styrning upp och ner, och den har också ett bekvämt andningshål som förbättrar komforten för både massör och klient. Dess fyra hjul gör det enkelt att förflytta bänken, vilket är särskilt praktiskt när du behöver flytta massagebänken

För att säkerställa en organiserad arbetsmiljö ingår en praktisk pappersrullehållare. Ge dina kunder en massageupplevelse i världsklass med vår ergonomiska och anpassningsbara massagebänk som är perfekt för din professionella praktik.

  • Fotbåge för styrning upp/ner
  • Andningshål 
  • 4x hjul för enkel flytt av bänken 
  •  Pappersrullhållare

Mått:

Längd: 195 cm

Bredd Med armstöd: 80 cm

Utan armstöd: 55 cm

Höjd: 48-93 cm

Vikt: 65 kg

Max. Belastning: 225 kg

Motorer: 1

Skum

tjocklek: 5 cm

Densitet: 36 kg / m3

Klädsel:  PVC 


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter