Upptäck Harmoni REIKU Massagebänken – Lätt, Hopfällbar, Oöverträffad Komfort

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 538,23 kr /Månad
Artikelnr: CFAL05F
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
4 595 kr
Inklusive moms: 919 kr
st


Upplev överlägsen portabilitet och bekvämlighet med vår hopfällbara aluminium massagebänk! Denna banbrytande massagebänk är tillverkad av högkvalitativt aluminium, vilket inte bara gör den exceptionellt lätt, utan också otroligt hållbar.

Den låga vikten gör den perfekt för terapeuter och yrkesverksamma som är ständigt i rörelse. Med vår hopfällbara design kan du enkelt packa upp och sätta upp din massagebänk på nolltid, vilket sparar värdefull tid och energi. Dess kompakta storlek gör den också enkel att transportera och förvara, vilket är idealiskt för mobil massage och terapi sessioner.

Den ergonomiska utformningen av vår aluminium massagebänk garanterar högsta komfort för både terapeut och klient. Den stabila konstruktionen ger ett pålitligt stöd och säkerställer en säker och avslappnande upplevelse för alla.

Investera i kvalitet och bekvämlighet med vår hopfällbara aluminium massagebänk – det ultimata valet för professionella som strävar efter överlägsen prestanda och enkelhet i varje session. Gör din arbetsdag smidigare och ge dina klienter den bästa möjliga upplevelsen med denna lätta, hopfällbara massagebänk!- Andningshål

  • Nackstöd i hålet
  • Armstöd
  • Väska
  • Höjd (platt läge): 59-83 cm
  • Ryggstöd 70º lutning


Bredd 70cm

185x70x59-83

Ihopvikt : 95x75x18 cm 

Vikt: 13 kg

Tjocklek: 4 cm 

Klädsel: PVC

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter