Semesterstängt 15/7-4/8 , ordrar skickas som vanligt ingen kundsupport

Massagebänk Bärbar med Bärväska - Rosa Svart

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 329,90 kr /Månad
Artikelnr: 147201
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
4 995 kr 2 595 kr
Inklusive moms: 519 kr
st

För ökad komfort ingår ett lättjusterbart ergonomiskt nackstöd som ger utmärkt stöd för huvudet under behandlingarna. Vinkeln kan justeras i två plan, vilket gör det möjligt att anpassa det till individuella behov och den specifika tjänst som utförs. Det är också lätt att ta bort och kan användas för ryggbehandlingar genom en speciell öppning i bordsskivan. När den inte används kan den täckas med det medföljande locket.

Ergonomiskt stöd för armarna

Oavsett vilken typ av behandling som utförs och vilken position användaren intar är det viktigt att placera armarna på rätt sätt, så att de får möjlighet att slappna av, samtidigt som behandlingen inte hindras. De väldesignade lösningarna för denna modell inkluderar armstöd som är lätta att montera och ta bort. Dessutom ingår en speciell hylla som gör att armarna kan placeras bekvämt även under huvudet – särskilt användbart vid behandlingar som kräver ryggläge. Dessa funktioner gör det möjligt att anpassa bordet till den tjänst som utförs vid varje given tidpunkt och säkerställer en hög komfortnivå för användaren.

Bekväma lösningar 

Den relativt lätta konstruktionen gör bänken lätt att bära, vilket är idealiskt för mobila tjänster. Bänken kan fällas ihop och fällas ut snabbt och enkelt, och det tar inte mycket plats. Det finns speciella remmar under bordsskivan för att hålla extra tillbehör under transporten. Praktiska handtag är placerade på bordets sidor, så att produkten enkelt kan flyttas när som helst. Setet innehåller även en väska som gör transporten till ett problem, men som också skyddar rehabiliteringsborden från smuts och skador. Väskan har en axelrem och ett bekvämt handtag för enkel transport.

Energisk rosa för att göra behandlingarna mer behagliga

Det praktiska massagebänken är klätt i en behaglig läderimitation i en elektrifierande rosa nyans, medan en fyllning av hållbart skum med rätt fasthet säkerställer komfort under behandlingarna. Tack vare användningen av sådana material är massagesängen bekvämt att använda, slitstarkt, vattentätt och lätt att rengöra. Ramen är tillverkad av slitstarkt aluminium, som ser bra ut i alla inredningar och ger utrymmet en unik atmosfär.

De exakta måtten anges på bilden.

Ingår: Mssagebänken , armstöd, justerbart nackstöd, främre hylla för armar, lock, bärväska.


Bredd 60cm

Klädselmaterial: konstläder

Fyllning: skum

Material ram: aluminium

Klädselns färg: nyanser av rosa

Ramens färg: nyanser av aluminium

Lära sig mer

Vikt 16 kg

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter