Chiro UltraLux 19 , bärbar kiropraktorbänk - Blå

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 1 621,56 kr /Månad
Artikelnr: 21310
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
14 995 kr
Inklusive moms: 2 999 kr
st


Upplev enastående kvalitet och funktionalitet med vår bärbara behandlingsbänk, skräddarsydd för professionellt bruk och särskilt utformad för kiropraktorer, naprapater och andra terapeuter som fokuserar på mobilisering och manipulationer. Denna bänk kombinerar avancerad design och hållbarhet för att möta de högsta kraven från yrkesverksamma inom hälsobranschen.

Material och Konstruktion:

Vår bärbara bänk är konstruerad med en robust ram tillverkad av aluminium, vilket ger en optimal balans mellan hållbarhet och lätthet. Underredet är förstärkt med ett kabelsystem som inte bara ökar stabiliteten utan också möjliggör hantering av höga belastningar med exceptionell precision. Denna noggrant utformade konstruktion garanterar pålitlighet och långvarig användning i krävande behandlingsmiljöer.

Justerbarhet och Användarvänlighet:

För att möta olika behov och behandlingsmetoder inkluderar bänken en justerbar huvuddyna. Den lätta designen, med endast 9 kg vikt, gör den enkel att transportera och hantera. Dessutom kan höjden justeras i 10 olika lägen, vilket ger terapeuterna möjlighet att anpassa bänken efter sina specifika behandlingskrav och patienternas komfort.

Sammanfattningsvis är vår bärbara behandlingsbänk en perfekt kombination av hållbarhet, precision och användarvänlighet. Den är skapad för att möta de unika behoven hos yrkesverksamma inom hälsobranschen och är det idealiska valet för dem som strävar efter högsta kvalitet och prestanda i sitt dagliga arbete.- Mått ihopvikt: 70x50x17 cm (LxBxH)

- Bredd 50 cm

- Längd 170 cm

- Höjdjustering 45-72 cm i 10 olika lägen

- Vikt 9 kg

- Färg Blå

- Max brukarvikt 350 kg

#massagebänk #kiropraktorbänk #behandlingsbänk #naprapat #mobilisering

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vikt 9 kg
Mått ihopvikt 70x50x17 cm (LxBxH)
Bredd 50 cm
Längd 170 cm
Höjdjusterbar 45-72 cm (10 olika lägen)
Max belastning 350 kg
Garantitid 3 år, gäller ej klädseln
Märkning CE-märkt enligt MDD-direktivet

Liknande produkter