1000 x Engångs huvudöverdrag

En gångs huvudöverdragKöp 10 x 100 st i en låda och spara 30%.Lyx engångs täcke för huvudkudden, i super mjuk och absorberande, hygienisk, hud-och miljövänliga, eftersom de finaste tyger. Du kanske vill. Kombinera dessa läckra engångsduk …

Billigast frakt från 125 kr
Delbetalning från 256,98 kr /Månad
Artikelnr: 1000xhuvud
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
1 895 kr
Inklusive moms: 379 kr
st

En gångs huvudöverdrag

Exceptionellt Engångs Huvudöverdrag – Perfekt i Alla Avseenden!

Nu tillgängligt i en praktisk låda med 10 förpackningar, vardera innehållande 100 engångs huvudöverdrag. Genom att göra detta smarta val sparar du inte mindre än 30% på ditt köp.

Vår lyxiga serie av engångs huvudöverdrag erbjuder enastående komfort och funktionalitet. Varje överdrag är skapat med omsorgsfullt utvalda supermjuka och absorberande material som garanterar en hygienisk och skön upplevelse för både terapeut och klient. Dessutom är de skonsamma mot huden och vänliga mot miljön tack vare användningen av finaste tyger.

Dessa överdrag är mer än bara ett tillbehör – de är en symbol för professionell hygien och kundvård. Som terapeut är det avgörande att upprätthålla en ren och fräsch arbetsmiljö. Dessa engångsöverdrag hjälper dig att bevara din behandlingsbänks kvalitet genom att skydda den från oljor och smink, samtidigt som de ger en extra dimension av komfort till dina kunder.

Ge dina behandlingar en sofistikerad touch med våra engångs huvudöverdrag. Med 100 överdrag i varje förpackning har du gott om förråd för en lång tid framöver. Säkerställ både klienternas nöjdhet och din egen arbetsmiljö med dessa högkvalitativa, mångsidiga överdrag."100st / förpackning

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Material Non-woven fiber, läcker, mjuk och absorberande
Förpackning återförslutningsbara förpackningar om 100.
Montera Passar 99% av alla kuddar på marknaden.

Liknande produkter

Även köpta produkter