Skydd huvudstöd massagebänk 100x

Engångs bänkpapper huvudstöd .Lyx engångs ansiktsskydd för huvudstöd i super mjuk och absorberande, hygienisk, hud-och miljövänliga, eftersom de finaste tyger. Du kanske vill. Kombinera dessa läckra engångsduk av vår vanliga. Hygien är en viktig del i …

Billigast frakt från 65 kr
Artikelnr: skyddhuvudstod
GTIN: 4260420211806
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 2-5 dagar
249 kr
Inklusive moms: 49,80 kr
st

Bänkpapper huvudstöd

Prisvärt ansiktsskydd massagebänk

Av hygien skäl rekommenderar vi att du täcker / skyddar huvudstödet. 

Välkommen till vår exklusiva kollektion av skydd till huvudstöd designade för att höja dina kunders massage upplevelse. Som massageterapeut eller friskvårdspersonal är det viktigt att upprätthålla en ren och hygienisk miljö

Detta engångs bänkpapper till huvudstödet används för att skydda nackstöd/huvudstödet från svett och smuts. Dina kunder kommer att älska känslan av våra engångsskydd till huvudstödet som ger extra komfort för dina kunder .

Varför välja våra ansiktsskydd till massagebänk?

Överlägsen hygien: Dina kunders välbefinnande är vår högsta prioritet. Våra bänkpapper för huvudstöd fungerar som en skyddande barriär och skyddar din massagebänk mot oljor, lotioner och svett. Detta hjälper till att upprätthålla en ren yta för varje klient och minimerar risken för korskontaminering.

Oöverträffad komfort: Våra nackstödsöverdrag är tillverkade av mjuka och lyxiga material och ger ett extra lager av komfort under massage sessioner. Dina kunder kommer att uppskatta den mjuka dämpningen, vilket förbättrar deras avkoppling och njutning.

Professionell presentation: Visa dina kunder att du prioriterar deras komfort och välbefinnande genom att erbjuda ett fräscht, rent huvudstöd för varje session. 


Ytterligare information:

Bredd: 41 cm

Längd: 31 cm

Mängd: 100 stycken

#Ansiktsduk, #Huvudstödsskydd, #Huvudstödspapper, #Ansiktsservetter

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Material Non-woven fiber, läcker, mjuk och absorberande
Förpackning återförslutningsbara förpackningar om 100.
Montera Passar 99% av alla kuddar på marknaden.

Liknande produkter

Även köpta produkter