Schamponeringsstol - ZA31 svart

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 996,56 kr /Månad
Artikelnr: 148173
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
8 995 kr
Inklusive moms: 1 799 kr
st

Exklusiv Schamponeringsstol ZA31 svart för frisörer

Schamponeringsstolen ZA31 gör det lättare att bära ett brett utbud av hårbehandlingar. En noggrant designad möbel gör det möjligt att optimera salongens utrustning. Den integrerade designen säkerställer komfort för både frisörer och kunder, och de klassiska färgerna gör att hårtvätten passar in i alla interiörer.

Ergonomiska lösningar för enkel användning

Lämpligt djup på den vita keramiska skålen förhindrar överdrivet stänk av vatten och produkter som används under behandlingen. Det gör det möjligt att bekvämt och effektivt utföra ett brett utbud av tjänster . Skålrörlighet gör att du enkelt kan justera dess lutningsvinkel efter individuella behov. Materialet som används gör bassängen hållbar, motståndskraftig mot missfärgning och repor och mycket lätt att hålla ren . En ordentligt profilerad krage ger optimalt stöd och komfort vid tvätt av håret, och ett bekvämt plastöverdrag i svarta nyanser gör att klienten inte kommer att känna obehaget av den kalla keramiska ytan.

Genomtänkta bekvämligheter och tillbehör

Schamponeringsstol är utrustad med kran med blandare, vilket säkerställer konstant tillgång till varmt och kallt vatten och gör att du enkelt kan anpassa temperaturen efter behov och kunders önskemål. En dedikerad plats för att sätta duschmunstycket gör arbetet lättare och en plugg med en speciell sil låter dig kontrollera vattenflödet och upprätthålla en hög hygienstandard i salongen. Vattenanslutningen är placerad inuti basen , vilket möjliggör effektiv döljning av rör. Stolen är korrekt profilerad för att säkerställa komfort vid olika behandlingar. Kombinationen av funktionalitet och bekvämligheter gör arbetet i en frisörsalong ännu bekvämare.

Funktionella möbler med en intressant design

En korrekt profilerad stol fylld med slitstarkt skum säkerställer hög användningskomfort och intressant böjda, delvis stoppade armstöd möjliggör korrekt placering av kundens axlar och är ett visuellt attraktivt element. Bekvämt ryggstöd gör att du kan ta rätt position och garanterar ryggstöd . Den svarta täckningen och dekorativa guldlackerade metallytor ger den en tidlös elegans och garanterar dessutom långvarig hållbarhet och enkel rengöring . Frisörtvättenhetens ursprungliga utseende ger interiören ett unikt uttryck . Setet innehåller kompletta beslag, inklusive en kran, ett duschhuvud och dedikerade slangar för att tillhandahålla en komplett uppsättning verktyg för arbetet .

Detaljerade mått anges på bilden.

Skålmaterial: keramik

Skålfärg: nyanser av vitt

Klädselfärg: nyanser av svart

Basfärg: nyanser av svart

Beslagsfärg: nyanser av svart och krom

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter