Schamponeringsstol svart med handfat

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 871,56 kr /Månad
Artikelnr: RZWW003.A12
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
7 795 kr
Inklusive moms: 1 559 kr
st

Schamponering handfat med avlopp

Välkommen till en ny era av kompakt funktionalitet och stil i din frisör- eller skönhetssalong med vår överlägsna schamponeringsstol frisör. Designad för att omdefiniera din salongs tvättupplevelse, denna enhet kombinerar estetik, hållbarhet och ergonomi på ett sätt som sätter en ny standard för professionell skönhetsutrustning.

Elegans möter funktion:

Denna schamponeringsstol är en perfekt balans mellan form och funktion. Dess solid polyesterstruktur med glasfiber ger enheten en robust och hållbar kvalitet som håller länge i krävande salongsförhållanden. Den djupt lutande keramiska handfaten i elegant vitt är inte bara en syn för ögat utan är också designade för maximal komfort under tvätt och sköljning.

Professionell kran och rostfritt stål bas:

För att säkerställa en smidig och pålitlig vattenförsörjning är handfaten utrustade med högkvalitativa kranar. Denna eleganta tillsats är inte bara funktionell utan också ett stilfullt tillskott till enhetens övergripande design. Den robusta basen i rostfritt stål ger stabilitet och långvarig hållbarhet, vilket gör att du kan lita på denna enhet för lång tid framöver.

Ergonomi för alla:

Med en ergonomisk design som tar både professionell och användare i åtanke, är denna schamponeringsstol en dröm att arbeta med. Den välplacerade sitsen erbjuder två bekväma lägen för klientens komfort, med en högkvalitativ klädsel i djupsvart tyg. Denna kombination av design och komfort skapar en trivsam atmosfär för klienten samtidigt som det underlättar för frisören att utföra sina tjänster.

Tekniska detaljer:

Mått: 63x107x96 cm

Vikt: 36 kg

Klädsel: PVC

Ge din salong en ansiktslyftning med denna kompakta schamponeringsstol för frisörer som levererar enastående prestanda och en elegant estetik. Skapa en plats där komfort, stil och professionell kvalitet förenas för att skapa minnesvärda tvättupplevelser för dina kunder. Upplev skillnaden som en högkvalitativ schampoenhet kan göra för ditt arbetsflöde och kundnöjdhet.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter