Gabbiano frisör schamponering med handfat

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 2 142,40 kr /Månad
Artikelnr: 148440
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
19 995 kr
Inklusive moms: 3 999 kr
st

Innovativ schamponering enhet för frisörer

Den innovativa flyttbara frisörtvättenheten med en skål på en bom är en extremt funktionell del av frisörsalongens utrustning. Det underlättar utförandet av grundläggande hårbehandlingar , såsom tvätt, färgning och regenerering. Rotationsmekanismen ökar användarkomforten, särskilt i små utrymmen.

Klassiskt tvättställ för bekväm användning

Den estetiskt tilltalande vita keramiska tvättställsskålen har lämpligt djup, vilket förhindrar överdrivet stänk av vatten och specialprodukter som används under behandlingar. Detta gör att du fritt och effektivt kan utföra ett brett utbud av tjänster . Det högkvalitativa materialet som används gör tvättstället hållbart, motståndskraftigt mot missfärgning och repor och mycket lätt att rengöra. Skålens vinkel kan justeras , vilket gör den lätt att anpassa efter individuella behov. Den korrekt profilerade kragen och det lutande ryggstödet ger stöd och komfort när du tvättar håret, och tack vare det bekväma svarta plastöverdraget kommer kunden inte att känna obehaget med den kalla keramiska ytan.

Praktisk handfat

Hårtvättenheten med en designad med ergonomi och funktionalitet i åtanke kommer att ta ännu bättre hand om dina kunders behov och ge dem en unik upplevelse under deras besök i salongen . Bommen kan enkelt justeras efter individuella behov, vilket säkerställer komfort för både klienten och frisören.

Optimala bekvämligheter och ett komplett set

Den praktiska hårtvättsenheten är utrustad med en blandare, som säkerställer konstant tillgång till varmt och kallt vatten . Detta gör att du enkelt kan anpassa temperaturen efter kundens individuella preferenser. En dedikerad plats för att lägga på luren gör arbetet enklare, och en plugg med en speciell sil låter dig kontrollera vattenflödet och upprätthålla en hög hygienstandard i salongen. Vattenanslutningen har placerats inuti basen , vilket gör att du enkelt kan dölja eventuella rör, samtidigt som den lätt avtagbara panelen ger problemfri åtkomst när som helst. Hårtvättenheten har utformats på ett sådant sätt att den säkerställer komfort vid olika behandlingar.

Funktionella möbler med modern design

Korrekt profilerad sits fylld med slitstarkt skum ger tillräckligt kroppsstöd och som ett resultat hög användningskomfort . Behagligt syntetläderfodral i svarta nyanser säkerställer långvarig hållbarhet och avsevärd enkel rengöring . Hårtvättenhetens ursprungliga utseende ger interiören ett unikt uttryck . Setet innehåller kompletta beslag i nyanser av svart och krom, inklusive en kran, ett duschhuvud och dedikerade slangar för att ge en komplett uppsättning verktyg för arbetet .

Detaljerade mått anges på bilden.

Skålmaterial: keramik

Skålfärg: nyanser av vitt

Klädselfärg: nyanser av svart

Basfärg: nyanser av svart

Beslagsfärg: nyanser av krom

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter