Gabbiano claudius guld schamponeringsstol barber svart

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 1 986,15 kr /Månad
Artikelnr: 132925
Lagerstatus: Slutsåld
18 495 kr
Inklusive moms: 3 699 kr

Utforska den ultimata möbeln för skäggvård i din frisersalong med Claudius Barber Biltvätt. Vår exklusiva schamponeringsstol är designad för att erbjuda oöverträffad komfort och stil till både din personal och dina kunder.

Claudius Barber Biltvätt erbjuder inte bara överlägsen komfort och användarvänlighet, utan också en estetiskt tilltalande design som smälter sömlöst in i interiören, särskilt i miljöer med en vintage stil. Varje detalj är utformad med noggrannhet och precision för att säkerställa en perfekt finish.

Den eleganta klädseln är tillverkad av högkvalitativt ekologiskt läder med en unik textur, vilket ger en touch av lyx och hållbarhet. Detta slitstarka material är också lätt att rengöra, vilket underlättar underhållet och bibehåller möbelns utseende över tid.

Den tunga gjutjärnsbasen ger en oöverträffad stabilitet, även under tunga belastningar, vilket garanterar säkerhet och komfort för både personalen och kunderna under varje behandling. Med Claudius Barber Biltvätt får du inte bara en högpresterande möbel, utan också en tidlös estetisk upplevelse som kommer att imponera på alla som kliver in i din salong.

Guldelement är belagda med lack. Mekanisk skada på beläggningen är inte föremål för reklamation.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter