Gabbiano barber tvättenhet Marcus guld svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 1 152,81 kr /Månad
Artikelnr: 148418
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
10 495 kr
Inklusive moms: 2 099 kr
st

Gabbiano är ett lyxigt italienskt märke av frisörutrustning och möbler, som kännetecknas av tillförlitlighet, kvalitet och estetik av utförande, samt hög användningskomfort. I erbjudandet ingår ett stort urval av funktionell salongsutrustning såsom stolar, tvättmaskiner och infrazoner.

Snyggt detaljer till frisersalong

Den glamorösa Gabbiano Marcus frisörtvättenheten gör arbetet i frisersalongen mer effektivt, vilket underlättar grundläggande hårbehandlingar, såsom tvätt, färgning och regenerering. Den integrerade designen säkerställer komfort för både frisörer och kunder, och den visuellt intressanta sitsen och dekorativa polerade element ger en unik stil till interiören.

Elegant tvättställ för bekväm användning

En visuellt tilltalande svart keramisk tvättställsskål med lämpligt djup underlättar utförandet av behandlingar genom att förhindra överdrivet stänk av vatten eller produkter som används under behandlingen. Detta möjliggör bekväm och effektiv prestation av ett brett utbud av tjänster . Skålens vinkel är justerbar, vilket gör det enkelt att anpassa inställningarna efter individuella behov. Den höga kvaliteten på materialet som används gör tvättstället hållbart, motståndskraftigt mot missfärgning och repor, och dessutom mycket lätt att rengöra . Det lutande ryggstödet och den konturformade kragen ger tillräckligt stöd och komfort när du tvättar håret.

Optimala bekvämligheter för fullständig avkoppling

Hårtvättsenheten är utrustad med en blandare, som ger enkel tillgång till varmt och kallt vatten . Detta gör att du kan justera temperaturen för att passa kundens individuella preferenser . En dedikerad plats för att hänga upp luren underlättar arbetet, och den förkromade kontakten med en speciell sil låter dig kontrollera vattenflödet och upprätthålla en hög hygienstandard i salongen. Vattenanslutningen är placerad på baksidan , i ett estetiskt element i nyanser av guld, vilket gör att du enkelt kan dölja eventuella rör. Hårtvättenheten har utformats på ett sådant sätt att den garanterar komfort vid olika behandlingar. En handdukshållare som kan placeras under armstöden förbättrar arbetet avsevärt.

Funktionell möbel med dekorativ design

En korrekt profilerad sits fylld med slitstarkt skum ger svankstöd och därför hög användningskomfort. Delklädda, dekorerade armstöd möjliggör en korrekt positionering av kundens armar och axlar . Syntetläderöverdrag i svarta nyanser med estetiska vita sömmar säkerställer långvarig hållbarhet och enkel rengöring . Det ursprungliga, eleganta utseendet på hårtvättsenheten ger interiören ett unikt uttryck , och den intressant profilerade basen och benen ger stabilitet. Setet innehåller kompletta armaturer i nyanser av guld, inklusive en kran, ett duschhuvud och dedikerade slangar för att ge en komplett uppsättning verktyg för arbetet.

Detaljerade mått anges på bilden.

Skålmaterial: keramik

Skålfärg: nyanser av svart

Klädselfärg: nyanser av svart

Basfärg: nyanser av svart

Beslagsfärg: nyanser av guld

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Guldelement är belagda med lack. Mekanisk skada på beläggningen är inte föremål för reklamation.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter