Gabbiano frisörvagn med UV-sterilisator 68UV svart

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 423,65 kr /Månad
Artikelnr: 147025
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
3 495 kr
Inklusive moms: 699 kr
st

Ett praktiskt sätt att organisera din frisörsalong 

Den professionella frisörens hjälpreda Gabbiano 68UV med UV-sterilisator är en extremt användbar del av skönhetssalongsutrustning som kommer att förbättra arbetet och göra det möjligt att ta hand om korrekt ordning och organisation av arbetsplatsen . Tack vare det praktiska arrangemanget av produkter kommer de mest nödvändiga alltid att finnas till hands. Den medföljande bakpanelen förhindrar att lådorna av misstag dras ut åt andra hållet, vilket kan leda till skador på redskapen inuti.

Enkel åtkomst till alla verktyg du behöver

Den rymliga arrangören är utrustad med en uppsättning förvaringsbrickor som hjälper till att säkerställa ordning på arbetsplatsen och sorterar ut de verktyg som behövs för frisörens arbete. Setet innehåller sex behållare : två utan fack, två med fack och två smala och djupare. Deras arrangemang i arrangören kan fritt ändras efter önskemål för att passa dina egna behov, och ett stort urval av olika typer av lådor gör att du kan separera redskapen efter eget gottfinnande. Dessutom kan de två djupaste kyvetterna placeras på olika höjder på sidorna av hjälparen, så att redskapen som placeras i dem alltid kommer att vara i rätt nivå.

Daglig sterilisering

UV-C-sterilisatorn installerad i hjälparen är en utmärkt lösning som säkerställer säkerheten för de behandlingar som utförs. Det kommer enkelt och snabbt att rengöra ytorna på verktyg från de flesta patogener. Insidan av enheten är gjord av kirurgiskt stål och är spegelvänd, vilket reflekterar UV-strålar och säkerställer en mer noggrann desinfektion. En effektiv kvartslampa med en våglängd på 254 nm förstör effektivt olika former av mikroorganismer . Den föreslagna varaktigheten av processen är 10 minuter, men du kan fritt justera detta värde inom 5-30 minuter , som räknas ned av den digitala displayen.

Lämpliga lösningar för bekväm användning

Torkhållaren i metall är anpassad till de flesta modeller som finns på marknaden, vilket gör att du bekvämt kan hänga upp utrustningen under service. På frisörvagnen finns det två ställen där du enkelt kan placera en hängare, vilket gör att du kan anpassa arrangören till individuella behov, säkerställer bekväm användning och inte hindrar arbetet.

Uppmärksamhet på detaljer

Ovanpå medhjälparen finns ett grunt urtag , som är perfekt för att lägga undan verktyg medan du arbetar. Det kommer också att vara ett bra ställe att placera de mest nödvändiga tillbehören under tjänstens varaktighet – som i fallet med färgläggning – skålar, färger eller penslar. Urtagets yta – liksom alla brickor i setet – är täckt med ett matt, grovt, halkfritt lager , tack vare vilket det dämpar och håller de placerade instrumenten på en given plats.

Minimalistisk design och funktionalitet

Frisörvagnens enkla stil gör den lämplig för alla interiörer. Den här möbeln i svarta nyanser är gjord av lättstädad, hållbart material och kommer att avsevärt förbättra arbetet i alla skönhetssalonger. Gummibelagda hjul ger rörlighet, vilket gör att den kan flyttas fritt och smidigt beroende på behoven – vare sig det gäller behandlingar runt frisörstolen eller ställer undan den efter servicen. De kan också enkelt demonteras vid behov. Denna hjälpare kommer att visa sig vara särskilt användbar för dem som värdesätter funktionalitet högt .

De exakta måtten anges på bilden.

I setet ingår: Frisörvagn med sterilisator, två brickor utan fack, två brickor med fack, två smala och djupa brickor, torktumlare, hjulsats, instruktion.

Data:

Föreslagen desinfektions tid: 10 minuter

UV-lampans livslängd: 5000 timmar

Effekt: 6 W

Spänning: 100-240 V

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter