Frisörvagn Gabbiano FX11-A

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 194,48 kr /Månad
Artikelnr: 125869
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
1 295 kr
Inklusive moms: 259 kr
st

Gabbianos frisörassistent arbetsbord är inte bara en möbel, utan en symbol för kvalitet och funktionalitet inom frisörbranschen. Tillverkad av slitstark ABS-plast och förstärkt med en stålram, är denna vagn byggd för att stå emot de utmaningar som en hektisk arbetsmiljö kan innebära. Den höga graden av stabilitet och tålighet som erbjuds av denna konstruktion garanterar långvarig användning och tillförlitlighet.

Vagnen är utrustad med slitstarka gummihjul med kullager, vilket gör den lätt att manövrera även på ojämna ytor. Dessa hjul ger smidig rörelse och gör det enkelt att flytta vagnen runt i salongen utan att skapa störningar eller obehag.

Den klassiska svarta färgen på arbetsbordet är både stilren och tidlös, vilket gör att den smälter samman med olika inredningsstilar och kompletterar din salongs estetik på ett elegant sätt. Oavsett om din inredning är modern, traditionell eller industriell kommer detta arbetsbord att passa perfekt och höja kvaliteten på din arbetsmiljö.

Investera i Gabbianos frisörassistent arbetsbord och förbättra inte bara funktionaliteten utan även utseendet på din frisörsalong. Med dess höga kvalitet och stilrena design kommer det att bli ett oumbärligt tillskott till din arbetsplats

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter