Barberare vagn C12 brun

Billigast frakt från 495 kr
Delbetalning från 309,06 kr /Månad
Artikelnr: 146834
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
2 395 kr
Inklusive moms: 479 kr
st

Håll din arbetsplats i topptrim med vår eleganta och praktiska frisörhjälpare, Gabbiano C12. Denna stilfulla möbel är skapad för att passa perfekt in i salonger med en gammaldags charm, och den är det ultimata verktyget för att organisera din arbetsyta och hålla alla dina produkter nära till hands.

Enkel åtkomst till dina verktyg är nyckeln till effektivitet, och vår rymliga arrangör är utformad med detta i åtanke. Med ett generöst antal fack, utdragbara hyllor och praktiska platser för tillbehör och verktyg kan du enkelt hålla ordning på allt och maximera användningen av ditt utrymme. Dessutom gör möjligheten att montera och demontera hjularna snabbt att du kan flytta din hjälpare med lätthet för att anpassa sig till dina behov.

Förvara dina produkter säkert med våra låsbara lådor som håller dina verktyg säkra, även under transport. Med nyckel- och kodhänglås inkluderat kan du vara säker på att din utrustning är skyddad och säker.

Gabbiano C12 har en unik och elegant design som verkligen sticker ut i din frisersalong. Med stiliserade amerikanska mönster på skåpfronterna och eleganta detaljer i brunt läderimitat och metall ger denna hjälpare en maskulin karaktär och lyxig atmosfär till din arbetsplats. Perfekt för dig som värdesätter både stil och funktionalitet.

Och det bästa av allt? De exakta måtten finns på bilden, och du får allt du behöver för att komma igång direkt - hjälpare, hjul, hänglås och nycklar ingår. Ge din salong den organiserade och stilfulla uppdatering den förtjänar med Gabbiano C12.

De exakta måtten anges på bilden.

Ingår: hjälpreda, uppsättning hjul, hänglås, nycklar.

,

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter