Gabbiano svart filippo guld frisörfåtölj

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 1 079,90 kr /Månad
Artikelnr: 132967
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
9 795 kr
Inklusive moms: 1 959 kr
st

Filippo Barberstol - Komfort och stil

Vi presenterar Filippo Barber Chair - en modern, ekonomisk och perfekt färdig möbel som garanterar maximal komfort för din salongs kunder under behandlingar.

Komfort och bekvämlighet

Filippo Barber Chair är utrustad med upp- och nerjustering och ett lutande ryggstöd, vilket säkerställer bekvämlighet och avkoppling för dina kunder. Trots sina kompakta dimensioner tillåter den kunderna att luta sig tillbaka bekvämt för en njutbar upplevelse under behandlingar.

Lyxig säte i ekologisk läder

Den bekväma sitsen är klädd med högkvalitativt eko-läder, vilket ger en touch av lyx och komfort för varje kund. Denna högkvalitativa klädsel bidrar till stolens övergripande elegans.

Stabilitet och funktionalitet

Den breda basen på Filippo Barber Chair garanterar stabilitet under drift, vilket gör att dina frisörer kan fokusera på att leverera förstklassiga tjänster. Dessutom ger den enkla justeringen av nackstödet en extra fördel för en personlig upplevelse.

Snygg design

Filippo Barber Chair finns i en elegant svart färg med lackerade metallytor, som kombinerar stil och funktionalitet i ett paket. Det kommer utan tvekan att komplettera din salongs estetik och skapa en välkomnande atmosfär för dina kunder.

Öka din salongs komfort och stil

Uppgradera din salongs möbler med Filippo Barber Chair och ge dina kunder den ultimata känslan av komfort och stil under deras behandlingar. Upplev den perfekta blandningen av bekvämlighet, lyx och funktionalitet i denna moderna möbel.

Guldelement är belagda med lack. Mekanisk skada på beläggningen är inte föremål för reklamation.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter