Gabbiano frisörstol Tiziano W svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 1 100,73 kr /Månad
Artikelnr: 148468
GTIN: 5906717414015
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
9 995 kr
Inklusive moms: 1 999 kr
st

Elegant frisörstol

Den snygga Gabbiano Tiziano frisörstolen är en modern möbel utrustad med ett effektivt hydraullyft och justerbart ryggstöd . Rika anpassningsmöjligheter gör att stolen kan anpassas perfekt till de behandlingar som utförs, vilket avsevärt ökar komforten för tjänsterna . Den estetiska finishen kommer att göra stolen till en dekoration av varje frisörsalong, och dess höga funktionalitet kommer att säkerställa komfort och effektivitet i arbetet.

Bekväma justeringsmöjligheter

Den hållbara hydrauliska lyften gör att sitshöjden kan justeras mellan 52-66 cm , även när servicen pågår. Detta garanterar mer ergonomiskt arbete , vilket säkerställer att sitsnivån kan justeras när som helst till höjden på både klienten och frisören. Möbeln har ett fällbart ryggstöd , vilket gör det möjligt att placera personen i stolen i ett bekvämt halvt liggande läge . Ett sådant arrangemang garanterar bättre tillgång till kundens ansiktshår. Det utdragbara nackstödet ger utmärkt huvudstöd och kan anpassas efter individuella behov.

Arbetskomfort

En bred sits fylld med deformationsbeständigt skum garanterar klienten komfort under behandlingar. Ryggstödet är klädt med syntetiskt läder och gör att du kan ta en bekväm position, vilket ger utmärkt stöd för ryggen, vilket är särskilt viktigt under längre behandlingar. Att utrusta stolen med en fullrotationsmekanism gör frisörens arbete mer effektivt och bekvämt. Klädda armstöd placerade på lämplig höjd gör att klientens axlar kan placeras korrekt – det betyder att han inte gräver ner huvudet i axlarna eller lutar sig – vilket avsevärt underlättar utförandet av exakta behandlingar. Den solida, breda basen säkerställer utmärkt stabilitet för möbeln under drift.

Klassisk retrodesign

Den stabila konstruktionen av basen med element i nyanser av vitt och krom säkerställer hög användarkomfort. Fyllning med slitstarkt, deformationsbeständigt skum och klädsel av behagligt syntetiskt läder säkerställer möblernas hållbarhet och bekväm användning under lång tid . De gör också utrustningen motståndskraftig mot fukt, hållbar och lätt att rengöra . Omslaget i svarta nyanser med original quiltning ger den en unik karaktär. Designerformen hänvisar till vintagestilen och gör att stolen passar perfekt in i frisersalongernas atmosfär.


Detaljerade mått anges på bilden.

Setet innehåller: sits, ställdon med bas, fotstöd, nackstöd.

Data:

Lyft: hydraulisk

Bas: rund

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Klädselfärg: nyanser av svart

Basfärg: nyanser av vitt och krom

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter