Frisörstol President Red

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 1 725,73 kr /Månad
Artikelnr: 148102
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
15 995 kr
Inklusive moms: 3 199 kr
st

Utforska den förfinade Gabbiano President frisörstolen, en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Utrustad med en robust hydraulisk lyft och justerbara fot- och ryggstöd, ger denna stol en oöverträffad komfort och flexibilitet för olika behandlingar. Den eleganta designen gör den till en prydnad i vilket interiör som helst, medan dess höga prestanda säkerställer effektivitet och arbetskomfort.

Justerbar för Perfekt Anpassning

Den avancerade hydrauliska lyften möjliggör smidiga justeringar av sitthöjden, från 54 till 67 cm, även när klienten redan sitter i stolen. Det ger en ergonomisk fördel och möjliggör skräddarsydda inställningar för både klientens och terapeutens komfort. Med ett fällbart ryggstöd och justerbart fotstöd kan du enkelt placera klienten i en avslappnad, halvlutande position som underlättar åtkomsten vid olika behandlingar. Dessutom ger det 20 cm långa nackstödet enastående stöd för huvudet och kan anpassas efter individuella behov.

Arbetskomfort i Fokus

En bred och bekväm sits garanterar klientens välbefinnande under alla typer av behandlingar. Det profilerade ryggstödet ger optimalt stöd och minskar belastningen under längre sessioner. Med en fullständig rotationsmekanism blir arbetet mer effektivt och bekvämt. Placerade armstöd på rätt höjd säkerställer korrekt positionering av klientens axlar, vilket är avgörande för exakta behandlingar. En öppning mellan ryggstöd och sitsen underlättar rengöring och förberedelse mellan varje kundbesök. En integrerad handdukshållare under armstödet förbättrar arbetseffektiviteten avsevärt.

Stilfull Design, Oslagbar Funktionalitet

Den robusta basens konstruktion garanterar stabilitet och långvarig användning. Fylld med hållbart skum och klädd i slitstarkt syntetiskt läder med en elegant finish, ger denna stol enastående hållbarhet och komfort. Dess fuktresistens, enkel rengöring och unika röda nyanser med quiltning och dekorativa knappar ger den en karaktäristisk charm. Med en design inspirerad av vintagestil är denna stol det perfekta tillskottet till vilken frisörsalong som helst, som lyfter fram dess unika atmosfär.

Uppgradera din arbetsmiljö med den sofistikerade och mångsidiga Gabbiano President frisörstolen idag

Detaljerade mått anges på bilden.


Setet innehåller: sits, ställdon med bas, fotstöd, nackstöd.

Data:

Lyft: hydraulisk

Bas: rund

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Färg: röda nyanser

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter