Gabbiano Barberstol Livio svart

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 1 517,40 kr /Månad
Artikelnr: 136677
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
13 995 kr
Inklusive moms: 2 799 kr
st

Livio Barber Chair - Lyxig komfort för din frisörsalong

Kliv in i en värld av lyxig komfort med den helt nya Livio Barberarstol , exklusivt tillgänglig på Your Salon Name! Om din salong erbjuder skäggvårdstjänster är denna moderna och perfekt färdiga möbel det ultimata tillskottet till din frisersalong. Dess oöverträffade justeringar säkerställer att både dina kunder och stylister upplever maximal komfort under varje behandling.

Stil och funktionalitet kombinerat

Livio Barber Chair är ett mästerverk av stil och funktionalitet. Den tillgodoser utan ansträngning dina kunders behov med sin anpassningsbara höjd, lutande ryggstöd, fotstöd och sängstödslängd. Tillverkad med precision och uppmärksamhet på detaljer, förkroppsligar denna fåtölj en gammaldags design som sömlöst smälter in i den eleganta interiören i din salong.

Oöverträffad komfort

Exceptionell komfort är vår prioritet. Livio Barber Chair har en bekväm sits täckt av högkvalitativt ekologiskt läder med en härlig originalstruktur. Det ger inte bara en touch av överflöd till ditt utrymme, utan det är också mycket motståndskraftigt mot nötning och lätt att sköta, vilket säkerställer långvarig skönhet och hållbarhet.

Stabilitet och säkerhet

Stabilitet och säkerhet är kärnan i Livio Barber Chairs design. Dess tunga gjutjärnsbas garanterar orubblig stabilitet, även under hektiska salongsdagar. Dina kunder kan lita på en säker och avkopplande upplevelse vid varje besök.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter