Diego Barberstol svart

Billigast frakt från 1 295 kr
Delbetalning från 1 194,48 kr /Månad
Artikelnr: 137616
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
10 895 kr
Inklusive moms: 2 179 kr
st

Vi presenterar Diego Barber Chair - Omdefiniera din frisersalongsupplevelse

Om din salong erbjuder skäggvård och du letar efter en frisörstol som sticker ut från resten, leta inte längre. Diego Barber Chair är den perfekta möbeln för att lyfta din frisörsalong till nya höjder. Med sitt breda utbud av justeringar säkerställer denna bekväma fåtölj att både personen som utför behandlingen och salongsklienten upplever maximal komfort.

Oöverträffad justerbarhet och komfort

Diego Barber Chair går utöver vad gäller att ge anpassningsbar komfort. Vi kan inte bara ställa in höjden efter dina önskemål, utan lutningen på ryggstödet, fotstödet och sängstödets längd kan också enkelt justeras. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en verkligt bortskämd och avkopplande upplevelse för dina kunder.

Exceptionell design för avantgarde interiörer

Diego Armhair är inte bara en bekväm stol - det är ett extraordinärt designuttalande. Dess avantgardistiska design kompletterar perfekt moderna interiörer och lägger till en touch av sofistikering och stil till din frisersalongsmiljö. När det kommer till estetik och funktionalitet har denna frisörstol allt.

Hantverk och kvalitet omdefinieras

Diego frisörstolen är tillverkad med precision och omsorg och är ett bevis på kvalitet. Från de perfekta ytorna till de minsta detaljerna är varje element tillverkat med stor precision. Den vackra klädseln med sin ursprungliga textur visar den högsta nivån av hantverk, medan det högkvalitativa eko-lädret säkerställer lång livslängd, motståndskraft mot nötning och enkelt underhåll.

Stabilitet och hållbarhet säkerställd

Säkerhet och stabilitet är av största vikt i alla salonger, och Diego Armchair levererar på båda fronterna. Dess tunga gjutjärnsbas ger orubblig stabilitet, även under hektiska salongstimmar. Du kan lita på att denna fåtölj kommer att stå stark under tunga belastningar, vilket garanterar år av pålitlig service.

Uppgradera din frisersalong med Diego

Om du är redo att omdefiniera din frisörupplevelse, är Diego Barber's Fåtölj ditt svar. Förhöj din salongs komfort, stil och funktionalitet med denna exceptionella möbel. Unna dina kunder den lyx de förtjänar och gör din frisersalong till ett valfritt resmål.

Förvandla din frisersalong idag

Uppgradera din frisersalong idag med Diego frisörstolen - symbolen för komfort, stil och innovation. Dina kunder kommer att tacka dig för den exceptionella upplevelsen och din salong kommer att blomstra som aldrig förr.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter