Barberarstol Francesco Gold vit

Billigast frakt från 2 235 kr
Delbetalning från 1 392,40 kr /Månad
Artikelnr: 147877
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
12 795 kr
Inklusive moms: 2 559 kr
st

Unik Barberarstol

Den snygga Gabbiano Francesco Barberarstolen är en modern möbel utrustad med hydraullyft och justerbart fot- och ryggstöd . Betydande anpassningsmöjligheter gör att du kan anpassa stolen till den procedur som utförs, vilket avsevärt ökar komforten för tjänsterna . Den estetiska finishen kommer att göra stolen till en dekoration av varje frisörsalong, och dess höga funktionalitet kommer att säkerställa komfort och effektivitet i arbetet.

Breda justeringsmöjligheter

Den hållbara hydrauliska lyften gör att sitthöjden kan justeras inom 54-67 cm , även när klienten sitter i stolen. Detta garanterar en mer ergonomisk funktion , vilket säkerställer att sitsnivån kan justeras för att passa höjden på både klienten och den som utför behandlingen. Stolen har ett fällbart ryggstöd och ett justerbart fotstöd , vilket gör det möjligt att placera klienten i en bekväm, halvt liggande position . Denna positionering garanterar bättre åtkomst under vissa tjänster. Dessutom ger det utdragbara nackstödet utmärkt huvudstöd och kan justeras efter individuella behov.

Faciliteter för arbetskomfort

En bred sits fylld med deformationsbeständigt skum garanterar klienten komfort under behandlingar. Ryggstödet är klädt med syntetiskt läder och gör att du kan ta en bekväm position, vilket ger utmärkt stöd för ryggen, vilket är särskilt viktigt under längre behandlingar. Att utrusta stolen med en fullrotationsmekanism gör frisörens arbete mer effektivt och bekvämt. Klädda armstöd placerade på lämplig höjd gör att klientens axlar kan placeras korrekt – det betyder att han inte gräver ner huvudet i axlarna eller lutar sig – vilket avsevärt underlättar utförandet av exakta behandlingar. Den solida, breda basen säkerställer utmärkt stabilitet för möbeln under drift.

Unik, gammaldags design

Den stabila konstruktionen av basen med element i nyanser av vitt och guld säkerställer hög användarkomfort. Fyllning med slitstarkt, deformationsbeständigt skum och klädsel av behagligt syntetiskt läder med pärlfinish säkerställer möbelns hållbarhet och bekväm användning under lång tid. De gör också utrustningen motståndskraftig mot fukt, hållbar och lätt att rengöra . Överdraget i vita nyanser tillsammans med original quiltning och dekorativa knappar ger den en unik karaktär . Designade dekorativa element inspirerade av motorcyklar, med hänvisning till vintagestilen , kommer perfekt att passa in i frisersalongernas atmosfär och skapa deras fantastiska aura.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter