Träning som funkar

199 kr
Inklusive moms: 39,80 kr
Billigast frakt från 65 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka


av Marie Larsson

Funktionell träning är effektivt, användbart, varierat och roligt. Helt enkelt träning som funkar. Här är en bok med 10 halvtimmesprogram för dig som vill att det ska gå lätt och vara roligt att pussla in träningen i livet.

Det går att få en starkare kropp och ett mer aktivt liv på ett både enkelt och effektivt sätt. Träning som funkar beskriver hur kroppen fungerar.

Du får också tips på tester du kan göra själv för att mäta din styrka, stabilitet, rörlighet, kondition, balans och spänst. Resultaten kan du använda för att mäta dina framsteg när du tränar dig igenom bokens träningsprogram.

Välj mellan program som förbereder dig för skidbacken, kompletterar löpträningen, passar på resan eller som helt enkelt gör dig stark och rörlig. Eller pussla ihop dina egna program – övningsbanken är späckad med funktionella övningar.

Träna smart och funktionellt så räcker det med 30 minuters träning för att få med hela kroppen och alla dess funktioner.

Om boken
Titel: Träning som funkar
ISBN-nr: 978-91-976604-5-7
Antal sidor: 136.
Bindning: häftad/trådbunden.
Utgivning: 24 augusti 2010.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.