Massagesagor - Beröring som ökar ditt barns lugn

179 kr
Inklusive moms: 35,80 kr
Billigast frakt från 65 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka


Att massera varandra är att säga "Jag tycker om dig!"

Intresset för barnmassage växer stadigt. Många förskolor och skolor arbetar idag med så kallad kompismassage, då barnen masserar varandra med rörelser som är kopplade till en liten berättelse, en massagesaga. Att massera på detta sätt är enkelt och roligt och beröring i form av massage har många positiva effekter på barns hälsa och utveckling: Den minskar aggressivitet och oro, gör barnen lugna, harmoniska och mer empatiska, ökar kreativiteten och koncentrationsförmågan och utvecklar barnens kroppskännedom och självkänsla.

Denna bok bjuder på tolv massagesagor som utgör en perfekt grund för föräldrar som vill massera sina barn, eller för syskon som tycker om att massera varandra. I sagorna får vi följa Leo och Nora på olika äventyr: de bygger lådbil, flyger luftballong över savannen, vandrar i trollskogen, hjälper tomten och upplever massor av andra roliga och spännande saker. Förutom sagotexterna innehåller boken färgglada illustration för barnen att titta på medan de blir masserade och lättfattliga, pedagogiska beskrivningar av de massagerörelser som hör till varje saga. Med Massagesagor är det är bäddat för många mysiga och glada stunder i familjen! Boken lämpar sig även utmärkt för användning i förskola och skola.

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.