Tarsus massagebänkar

Tarsus behandlingsbänkar massagebänkar Vi på SweHealth är stolt leverantör av Tarsus ,välkänd Svensk tillverkade Massagebänkar tillverkats i fler än  75 000 ex

Många landslag, både flertalet svenska och ett antal utländska, har mångårig erfarenhet av Tarsus bänkar, liksom mängder av andra sportklubbar samt massörer och andra terapeuter i många delar av världen.

Normal leveranstid cirka 2-6 veckors leveranstid på elektriska bänkar från Tarsus , maila efter order för exakt datum

Läs våran Köpguide om Tarsusbänkar  >> https://www.swehealth.se/sv/kopguide-tarsusbankar-n-4


Nytt material

Månadsskiftet januari/februari 2020 byter vi ut det gamla konstläder på bänkarnas dynor och ersätter sortimentet med ett nytt material som kallas PU.

Känsla och utseende är mycket snarlikt. Efter ett par års tester hos en av våra återförsäljare med många massörer samt hos ett par andra kunder är vår erfarenhet att det bibehåller mjukheten bättre och generellt känns fräschare mycket längre. 

PU-materialet kommer att finns i fem färger: Svart, ljusgrått, blå, petrol och vinrött. Då det är ett dyrare material att köpa in sker en liten prisökning i samband med bytet, 250 kr inkl moms på de bärbara bänkarna och 375 kr på de stationära bänkarna, samt några procent på tillbehören med klädsel.

För eventuella tillbehör i era gamla färger, kontakta oss