Elektrisk massagebänk - Special Edition 2

Special Edition II är med sina många funktioner och trevligt formad design som gör det enklare för dig som terapeut, oavsett om du är en sjukgymnast, massageterapeut, akupunktör, läkare etc. Den har två tyska Dewert elmotorer som …

Billigast frakt från 1 595 kr
Delbetalning från 2 142,40 kr /Månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

19 995 kr
Inklusive moms

Special Edition II är med sina många funktioner och trevligt formad design som gör det enklare för dig som terapeut, oavsett om du är en sjukgymnast, massageterapeut, akupunktör, läkare etc. Den har två tyska Dewert elmotorer som säkerställer en snabb och tyst inställning (tar 30 sekunder att höj bänken från lägsta till högsta nivå) och justera hissen i mittsektionen. Detta görs med den medföljande dubbla fotkontrollen, vilken är lätt att använda. Bendelen kan höjas och sänkas manuellt. Den har justerbara nackstöd och armstöd som ger en lyxig komfort och gör att patientens axlar kan slappna av. Den tunga stålkonstruktionen ger styrka och stabilitet även med stora patienter. Sängen är mycket mobil och enkel att flytta runt på tack var de de 4 lås hjulen. Elektrisk behandlerbänkar ser till att du alltid arbetar på rätt höjd (skonar ryggen) och tilllåter höjdförändringar under hela behandlingen utan avbrott till kunden. Med ett större höjdjusterings-område än de bärbara bänkarna gör det den användarvänlig för äldre och funktionshindrade kunder. 

Du har också möjlighet att ansluta en extra fotkontroll till denna bänk som extra utrustning. Du kan då justera höjden på bänken från båda sidor.

All denna utrustning levereras med Special Edition II: 

 - Multi justerbart huvudstöd 

 - Härlig plysch kudde 

 - Armhylla under huvudstöd 

 - 4 låsbara hjul 

 - 1 dubbelt fotkontroll (för att justera höjd och mittsektion) 

- 2 Devert kvalitetsmotor (Tyska) 

- CE-märkt och UL testade 

- 30-dagars returrätt: Läs mer

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter