CAPRE M4, 4-delad elektrisk med fyrkantigt ramrör

Sidodynorna på bilden är tillbehör Bänken är utvecklad för att tillgodose framför allt massörers behov, och bänken hör till de främsta på marknaden vad gäller både pris och kvalitet. Stabil, tyst och lätthanterlig. Elektriskt höj- …

Billigast frakt från 1 595 kr
Delbetalning från 2 767,40 kr /Månad
Artikelnr: M4
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Beställningsvara

25 995 kr
Inklusive moms: 5 199 kr


Behandlingsbänk Capre M4

Stabil, tyst och lätthanterlig

Den stabila och lättanvända behandlingsbänken Capre M4 är ett efterlängtat tillskott till utbudet av behandlingsbänkar när det gäller både design och färgalternativ. Lojer Capre M4 är utvecklad för att tillgodose framför allt massörers behov, och bänken hör till de främsta på marknaden.

Egenskaper:

  • Mycket låg minimihöjd - elektrisk höjdjustering 45–92 cm
  • Maximal belastning (SWL) 210 kg
  • Modernt utseende med hållbar och elegant klädsel

Behandlingsbänken Capre M4 är utrustad med ett robust underrede och fyra stadiga ben med gummifötter (gör inga märken i golvet) som håller bänken stabil i alla lägen. Som tillval finns hjul med centrallåsning som tillåter smidig rörelse av bänken vid behov. Huvuddynan och armstödsdynorna är steglöst reglerbara med gaskolv, vidare kan behandlingsbänken utrustas med lättanvända sidodynor. Höjdjustering mellan 45 – 92 cm sker elektriskt med tysta motorer.

Alla Lojer Capre behandlingsbänkar har ett brett utbud av klädselfärger och flera högkvalitativa stoppningsmaterial att välja mellan. Bänken är lätt att underhålla och rengöra tack vare de släta ytorna och den inkapslade motorn.

- 4-delad behandlingsbänk med hel liggyta, huvuddyna och gaskolvsreglerade armstödsdynor

- Elektriskt höj- och sänkbar mellan 45 – 92 cm med fotkontroll som standard. Fotbåge/ höjdinställningsram finns som tillbehör.

- Huvuddyna med andningshål som är steglöst reglerbar med gaskolv.

- Välj mellan ovalt och U-format andningshål utan extra kostnad.

- Gaskolvreglerade höj- och sänkbara armstödsdynor.

- Sidodynor för bänken finns som tillbehör. Sidodynorna är horisontellt reglerbara i tre olika lägen samt höj- och sänkbara.

- Hjul med centrallåsning som tillbehör.

- Valfri färg på klädsel utan extra kostnad – Se färgkarta

- Valfri bredd 55, 60 eller 65 cm. 80 cm bredd mot tilläggskostnad

- CE-märkt enligt det medicinska direktivet MDR 2017/745 klass 1.


Capre-serien

Hundraårig erfarenhet av produktteknologi och samarbete med hälsovården kombinerat med förstklassig design har resulterat i en unik serie behandlingsbänkar i en klass för sig avseende formgivning och användbarhet.

Behandlingsbänken är ett arbetsredskap värt att investera i. Designa din egen bänk med val av tillbehör, bredd på liggytan och färg på klädseln. Capre-serien består av behandlingsbänkarna Capre FX, F och M, undersökningsbänken Capre E och behandlingsstolen Capre BC. De är alla av hög kvalitet med ett flertal innovativa lösningar och tillverkas av Lojer i Finland.

Sortimentet av behandlingsbänkar

Vårt sortiment innefattar högkvalitativa elektriska och hydrauliska behandlingsbänkar för olika användningsområden – produktfamiljerna Delta och Capre. För att säkerställa en konstant hög kvalitet tillverkas våra behandlingsbänkar i Finland med den senaste tekniken och designen.

Behandlingsbänken anses vara det viktigaste redskapet för en terapeut och vi erbjuder ett mycket brett sortiment, för att kunna tillgodose allas behov. Hos oss på Medema hittar du både stationära och portabla behandlingsbänkar, undersökningsbritsar, behandlingsstolar, bobathbänkar och tippbrädor samt många olika tillbehör.

Våra trendiga dynor och vårt breda utbud av tillbehör innebär att vi kan skapa en lösning som passar varje kunds unika behov.


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vikt 95 kg
Längd 202 cm
Bredd 55, 60 eller 65 cm. 80 cm mot tilläggskostnad
Höjd 45-92 cm
Max belastning 210 kg
Märkning CE märkt enligt MDR 2017/745 klass 1
Garantitid 10 år ram, 2 år motor/elektronik/hydraulik, 1 år klädsel

Liknande produkter

Även köpta produkter