Flexibelt miniskelett 85 cm

Billigast frakt från 125 kr
Delbetalning från 319,48 kr /Månad
Artikelnr: A105H
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
2 495 kr
Inklusive moms: 499 kr
st

Skelett modell mini

Mini skelett från Swehealth

Skelettet är gjord av fantastisk kvalitet och detaljnivån är hög. Dessutom är priset mer attraktivt än någonsin. Skelettet har mer detaljer än andra mini skelett och flera av våra kunder har uttryckt hur nöjda de är med deras köp.

Som den enda i detta prisklass består de olika delarna av skelettet av speciella gummiband som möjliggör naturliga rörelser samt borttagning och demontering av armarna och benen. Små detaljer som kran suturer, handben ben, foten på foten och olika viktiga punkter på de olika benen är synliga på skelettet. 


Läs rekommendationen från Trine Rosenberg från Rosenberginstitutet nere :

Under en tid har jag fått det nya skelettet från Swehealth och min slutsats är att jag kan rekommendera det här 85 cm höga skelettet.

Anatomiskt är det livligt. I synnerhet gör ryggnerven och skelettens herniation det lättare att förklara den skada som kan appliceras på nerverna, dels genom en skolios (S-formad) och delvis genom för mycket svängning.

Att skelettet har en flexibel ryggraden är det mycket lättare att förklara för kunden hur de ovan nämnda skadorna kan påverka nerverna och orsaka smärta i rygg, huvud, nacke, ben och armar.

Vid flera av kurserna på KST-akademin (t.ex. kursen "Rygg och nacke") diskuteras olika tekniker i undervisningen.

Förhållandet mellan skada, orsak och symtom blir synligare och gör det enklare för terapeuter att förklara situationen för kunderna.

De bästa hälsningarna

Trine Rosenberg

Lärare och chef för KST Academy, Silkeborg


När det gäller rörelse är modellen speciellt flexibel i axel- och höftfogar, vilket är ovanligt på mini skelett och andra skelett i detta låga prisintervall. I andra fogar är rörelsemöjligheterna begränsade eftersom lederna hålls ihop av metall och / plast. Exempelvis kan rotation i knälederna inte påvisas, även om både flexion och förlängning (böjning och sträckning) är möjliga. 

Axelförbandet hålls ihop med ett gummiband. Alla naturliga rörelser i leden kan påvisas, men inte helt på grund av längden på elastiken. Till exempel kan kvällen inte lyftas helt upp i luften (armen kan bara bortföras 90 grader, vilket motsvarar "axelhöjd").

Höftfogen hålls också ihop av ett gummiband. Till skillnad från axelledet kan alla naturliga rörelser helt demonstreras. Vidare kan lårbenet lätt och snabbt avlägsnas helt.

Ryggraden i denna version av skelettmodellen kan böjas något - men endast i nedre delen. Det kan därför användas för att visa flexion och förlängning samt lateral flexion i nedre delen.

Klinisk är skelettmodellen idealisk för att förstå många sjukdomar, störningar och störningar i skelettet. 


Rekommendation från Trine Rosenberg, Rosenberg Institute  

"Jag har för en tid haft det nya skelettet prov och min slutsats är att jag kan rekommendera det här 85 cm höga skelettet.

Anatomiskt är det livligt. I synnerhet gör ryggnerven och skelettens herniation det lättare att förklara den skada som kan appliceras på nerverna, dels genom en skolios (S-formad) och delvis genom för mycket svängning.

Att skelettet har en flexibel ryggraden är det mycket lättare att förklara för kunden hur de ovan nämnda skadorna kan påverka nerverna och orsaka smärta i rygg, huvud, nacke, ben och armar. Vid flera av kurserna på KST-akademin (t.ex. kursen "Rygg och nacke") diskuteras olika tekniker i undervisningen.

Förhållandet mellan skada, orsak och symtom blir synligare och gör det enklare för terapeuter att förklara situationen för kunderna. /Trine Rosenberg Lärare och chef för KST Academy, Silkeborg


OBS: Denna versionen av modellen är tillverkad med spinalnerver och ett synligt diskbråck i länden. Ryggraden är böjbar. Den levereras hängande på ett vitt metallstativ (via en krok i kraniet). Det betyder att skelettet kan tas ned från stativet och användes till många olika typer av demonstrationer i olika positioner – till exempel sittandes på en papplåda som på bilden till vänster. 

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter

Även köpta produkter