Mini armbågsled med tvärsnitt

476 kr
Exklusive moms
Billigast frakt från 79,20 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

st
PriceRunner Köpskydd

Om du letar efter en armbågsmodell i praktisk storlek, där fokus ligger på ledets inre strukturer, är denna paketlösning idealisk.

Förpackningslösningen består av en modell som visar armbågen med en 50% minskning i förhållande till en vuxenbåg och en liten kompletterande modell som visar ett tvärsnitt av leden. Därför kräver det inte mycket utrymme.

Det väger hela 0,24 kg och måtten är 16 x 12 x 20 cm. Armbågsmodellen levereras på ett stativ där den lilla kompletterande modellen också är monterad.

Anatomiskt sett visar armbågsmodellen en del av överarmen (humerus), en del av spiralbenet (radie) och en del av armbågen (ulna). Dessutom är bruskbelagda gemensamma ytor färgade i en ljusblå färg.

Den lilla kompletterande modellen med tvärsnitt av armbågen visar både benstrukturen och mjukvävnaden som skelettmuskler och fett.

När det gäller rörelse är den gemensamma modellen flexibel och kan därför användas för att visa armbågsrörelser som flexion. 

Kliniskt är den här modellen idealisk för att förstå frakturer, leder (luxation), sprains och osteoarthritis (artros).

Modellen kan möjligen brukade också förstå störningar som tennis och golfarmbåge. Om detta är syftet, rekommenderar vi istället en av våra armbågsmodeller med muskler.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.