Prostata anatomisk modell

Denna modell av prostata i 2x förstoring kan delas i fyra delar och är avtagbar från stativet. Modellen visar hela anatomin av prostata så att de olika lag i körteln kan identificeras. Den nedersta del av urinblåsan kan också studeras. …

Billigast frakt från 299 kr
Delbetalning från 168,85 kr /Månad
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

1 049 kr
Inklusive moms: 209,80 kr
st

Denna modell av prostata i 2x förstoring kan delas upp i fyra delar och kan tas bort från racket. Visiret är anatomiskt identifierbart. Det passar inte en del av urinblåsan kan också studenter.

Modeller kan hjälpa till med undervisning och patientvägledning i olika situationer där hälsa, funktion och sjukdom är inblandade. 

Denna modell av prostata eller urinblåsan i 2 x förstoringskaneler i fyra delar och tas av det inkluderade stativet. Modellen visar tydligt de olika fläckarna i körtlarna, precis som den nedre delen av urinblåsan också visas. 

Modeller kan förstå undervisning och patientvägledning i många olika teser. funktion och sjukdom.

En klinisk modell är idén att förstå BPH (godartad prostatahyperplasi), prostatacancer och urinriktad striktur. Modeller kan också användas för att förstå andra sjukdomar / störningar som exempel på prostatit och blåsjukdomar.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter