× Produkten kan inte längre köpas.

Hjärna i skalla naturlig storlek 8 dela

5-delad hjärnmodell, levererad i en tredelad skallegjuten efter skallen av europeiskt ursprung. Kombinationen är intressant för alla som behandlar hjärnanatomi, hjärnskada och patientutbildning. Om hjärnmodellen 5-delad modell med vänstra …

Billigast frakt från 65 kr
Delbetalning från 294,90 kr /Månad
Artikelnr: 1020162
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

2 259 kr
Inklusive moms
st

5-delad hjärnmodell, levererad i en tredelad skallegjuten efter skallen av europeiskt ursprung. Kombinationen är intressant för alla som behandlar hjärnanatomi, hjärnskada och patientutbildning.

Om hjärnmodellen

5-delad modell med vänstra hemisfärer i en del och höger halvklot uppdelat i cerebellum, temporal occipital appendage, hjärnstam, parietal frontal patch. Modellen har djupa leder i cortex och verkar vacker. Modellen är gjuten efter en sann hjärnförberedelse och är därför lite mindre än den genomsnittliga hjärnstorleken. Hjärnan hålls ihop med magneter och är lätt att hantera i praktiken.

Hjärnmodellen kan också köpas separat, sök efter modell 1000226.

Om skallen

Kranen kallas rörlig och avtagbar underkäke och avtagbar skalleplatta. Kranen har tydliga suturer och ger en god förståelse av kranens topografi. Modellen är tillverkad av tyska 3B och är samma skalle som används på våra 3B-skelett.

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter