Semesterstängt 18 jul - 14 aug. De flesta varor skickas som vanligt. Begränsad kundsupport under dessa dagar.

Foster docka för födelse demonstration

Billigast frakt från 99 kr
Delbetalning från 192,50 kr /Månad
Artikelnr: G30
Lagerstatus: I lager

1 595 kr
Exklusive moms

Modell födelse demonstration

Denna foster docka modell av ett foster köps speciellt av barnmorskor och barnmorskestudenter.

Foster dockan utvecklades i Tyskland för mer än 30 år sedan och är extremt utbredd och används på många platser i Europa. Detta beror delvis på att designen är pedagogisk och materialen är extremt hållbara.

Fostret är utvecklat för demonstration och undervisning. Huvudet är ganska realistiskt med en omkrets på 32 cm. Den är gjord av hårdplast med glasögon och klara fontaneller. Kroppen är gjord av ett tåligt tyg fyllt med skum. Den är väldigt flexibel med stor rörlighet. Händerna är försedda med knappar så att du enkelt kan vika ihop hela dockan och hålla benen på plats. Köps dockan i ett set med moderkaka och navelsträng kan navelsträngen monteras/ta bort via en knapp i naveln.

I relation till förlossningsförberedelse och förlossningsdemonstration är foster dockan särskilt lämplig att använda i kombination med vår bäckenmodell i hårt plastmaterial som visar ben och leder i kvinnans bäcken. Foster dockan kan dras genom bäckenet på olika sätt, samtidigt som den hanterar olika problem såsom bäckenets förbindningslinjer (conjugata vera och andra). På samma sätt kan fosterdockan även användas tillsammans med vår mjuka bäckenmodell i tyg och skumgummi.

Kliniskt kan modellen användas till exempel i samband med förlossnings förberedelser, påvisande av förlossning och komplikationer.


Bäckenmodell i hårt plastmaterial kan ses via DENNA LÄNK

Bäckenmodell i tyg och skumgummi kan ses via DENNA LÄNK


Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter