Migrän & Hovepine English Laminered plansch och huvudvärk

350 kr
Inklusive moms
  • Artikelnr: 76592
Billigast frakt från 99 kr
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka

st
PriceRunner Köpskydd

Laminerat affisch som kan hänga med våra svarta plakatlister, som vi har bifogat gratis. Lamineringen med 75 mikron omsluter hela plakaten, som därigenom är fullständig vattenavvisande och slidstærk. Det är möjligt att använda whitemarkers, utan at skada poster. En kvalitet, vi har säkerställt att vi står för lamineringen.

 

Utvecklad och reviderad i samband med Diamond Headache Clinic, en främsta huvudvärk- och migränhälsoanläggning, förenklas denna nya utgåva av vårt migrän och huvudvärkschema, uppdateras med mer information om central sensibilisering och innehåller en huvudvärkbehandlingsguide.

Diagrammet beskriver och illustrerar de tre huvudtyperna av primär huvudvärk? Migrän, kluster och spänningstyp? Och illustrerar stegen i vägen för en migränattack, från början djupt i hjärnan till smärtan av perifer och central sensibilisering. Information om sekundär (organisk) huvudvärk ingår också.

Diagrammet listar hälsosamma livsstilstrategier för att undvika huvudvärk, och innehåller en huvudvärk diagnostisk guide? Ett bord som ger ett snabbt sätt att kartlägga typer av huvudvärk till deras olika funktioner som frekvens, smärta och symtom. Det ingår också en huvudvärk behandlingsguide som matchar vanliga mediciner och icke-läkemedelsbehandlingar till de tre huvudtyperna av primära

huvudvärk.

gjord i USA

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt
Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt
Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.