Forstå depression engelsk lamineret (Understanding Depression)

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 73140
Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: 1 vecka
505 kr
Inklusive moms: 101 kr
st

Äkta laminerad affisch som kan hängas med våra svarta affischlistor, som vi har bifogat gratis. 75 mikron lamineringen täcker hela affischen, som är helt vattentät och hållbar. Det är möjligt att använda vitmarkörer utan att skada affischen. En kvalitet som vi har säkerställt genom att stå för lamineringen.

Förenklat och uppdaterat från föregående upplaga ger förståelsen för depression 2E en lättfattlig visuell och textuell översikt över de viktigaste aspekterna av depression. Det definierar depression och tre huvudtyper av detta allvarliga medicinska tillstånd: allvarlig depression, dysthymisk störning / dystymi och bipolär sjukdom. 

De områden i hjärnan som drabbas av depression definieras och illustreras. Strukturer i det limbiska systemet visas också, eftersom störningar i detta system kan påverka humör och beteende. Sändarens roll beskrivs; Illustrationer visar normala och onormala nivåer av dessa viktiga kemiska budbärare, vilket kan hjälpa till att förklara hur obalanser i dessa kemikalier kan leda till depression.

Tecken och symptom på större depression är framträdande i toppen av diagrammet.

Självmord varningssignaler är också detaljerade. Risicofaktorer och behandlingsmöjligheter för depression är också diskuterade.

Gjord i USA

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter