Blädderblock från Travell & Simons

Billigast frakt från 125 kr
Artikelnr: 9781975183783
Lagerstatus: Tillfälligt slut
0 kr
Exklusive moms
st

30x37,50 cm

Denna blädderbok med 24 sidor demonstrerar smärtområden och triggerpunkter från den 3:e upplagan av Travell & Simons ''Myofascial Pain and Dysfunction'' vol.1 och 2. Det här setet är perfekt eftersom det passar på skrivbordet och eftersom utbildningssidorna kan fokusera på relevanta områden. Mått 30 cm x 37,50 cm

Originalbeskrivning kommer här: Volym ett och två av Drs. Travell & Simon's Myofascial Pain and Dysfunction: The Trigger Point Manual har hyllats som de definitiva referenserna om myofascial smärta och lokalisering av triggerpunkter. Nu är alla smärtmönster i de övre och nedre extremiteterna tydligt illustrerade på praktiska blädderblock, idealiskt för patientutbildning. 24 sidor.

Beskrivning från förlaget:

De reviderade diagrammen är baserade på illustrationerna och tillvägagångssättet till den tredje upplagan av Travell, Simons & Simons' Myofascial Pain and Dysfunction: The Trigger Point Manual, uppdaterad av Joseph M. Donnelly. Uteslutningen av de tidigare "X:en" förklaras i bokens förord ​​enligt följande:

"Slutligen, och av särskild vikt, tar denna utgåva bort "X:en" från illustrationerna av refererade symptom (smärta) mönster. Aktuella bevis stöder behovet av att undersöka hela muskeln med avseende på närvaron av ett stramt band, fläckar ömhet och refererade symtom (smärta) för att diagnostisera förekomsten av TrPs. Det är också känt att dessa refererade symtomillustrationer är riktlinjer och att vilken del av muskeln som helst kan skapa hela eller delar av de refererade symtom (smärt)mönstren. Tredje upplagan av The Trigger Point Manual är ett vittnesbörd om Janet G. Travells, David G. Simons och Lois S. Simons banbrytande arbete inom området TrPs och myofascial smärta. Denna omfattande Trigger Point-manual designades och skrevs med patienterna vi servar i framkant. Avsikten med denna utgåva av The Trigger Point Manual är att underlätta praktik, stödja utbildning och inspirera till klinisk och vetenskaplig forskning inom området TrPs, myofascial smärta och andra diagnoser av muskuloskeletala syndrom. Denna Trigger Point Manual är också utformad för att hjälpa kliniker i kliniskt beslutsfattande och i hanteringen av patienter och individer som upplever smärtsamma och icke-smärtsamma tillstånd som resulterar i aktivitets- och delaktighetsbegränsningar."

Recensioner

Bli den första att skriva en recension för denna produkt

Betyg på denna produkt

Du måste vara inloggad för att betygsätta denna produkt

Liknande produkter